Sdružení rodičů při ZŠ a MŠ Nebory

28.06.2022 09:49

Naše občasnké sdružení vzniklo z přirozené potřeby podporovat chod základní a mateřské školy v Neborech a bylo založeno s hlavním cílem pomáhat při organizaci nebo organizovat školní a mimoškolní aktivity pro naše děti. Cíle sdružení jsou dále konkretizovány takto:

  • Spolupráce skružení se základní a mateřskou školou za účelem vytváření podmínek pro zlepšení činnosti školy v oblasti výchovné, materiální i zájmové.
  • Finanční pomoc pro zajišťování akcí organizovaných pro žáky školy a děti školky (Mikuláš, lampiónový průvod, výlet, radovánky, jarmark, knižní odměny pro předškoláky končící v MŠ, školáky končící v ZŠ, apod.).
  • Materiální pomoc při zlepšování školního prostředí školy (spoluúčast na vybavení PC učebny, hry a hračky do školky a školní družiny,...).
  • Organizování akcí pro žáky ZŠ, děti MŠ a jejich rodiče (karneval, ples, radovánky, lamponový průvod, aj.).
  • Pomoc při shánění sponzorů.

Činnost našeho sdružení je stále intenzivnější zejména díky tomu, že v posledních letech do něj vstoupili rodiče, kteří si uvědomují velkou důležitost spolupráce rodičů a školy. Proto naše aktivity vzrůstají a zkvalitňují se. Sdružení rodičů zastřešuje řadu akcí, které podporují jedinečnost naší školky a školy. Proto s potěšením přivítáme nové rodiče, kteří by se rádi stali aktivními členy našeho sdružení.

 

—————

Zpět


Kontakt

Mgr. P. Cemerková Golová

ZŠ Nebory 165
www.zsmiru.cz






558 346 353