Páteční zprávy ze Žiaru

14.11.2014 18:03

Milí rodiče,

blíží se víkend a žáci se těší na další výlety. O programu na dny volna jsme Vás informovali ve včerejších zprávách. Dnes navštívili Liptovskou Maru. S přilbami na hlavách vyrazili prozkoumávat elektrárnu.

Díky naší vrchní fotografce p. Pokorné můžete denně sledovat obrázky z každého dne ve fotogalerii. Signál není vždy jednoduché zachytit, a tak je často potkávána pobíhající s noťasem po terase, jídelně, pokojích a chodbách, v pyžamu, v županu, ve dne i v noci :). Paní učitelko, za Vaši obětavost DÍKY!

Další díky patří paní učitelce Stoszkové, která trpělivě podává hlášení, zajišťuje potřebné a usměrňuje i neusměrnitelné :).

V neposlední řadě velice děkujeme paní vychovatelce Kačalové za důkladnou tvorbu ekologicky zaměřených odpoledních programů, za foukání bolístek a poskytování péče zdravotníka zotavovacích akcí. 

Děkujeme také nočnímu hlídači, který je mezi dětmi velice oblíbený, což vedení školy nechápe :), všechny děti přece v noci spí :D a s hlídačem se vůbec nevidí :D. Že, Jirko :)?

 

—————

Zpět


Kontakt

Mgr. P. Cemerková Golová

ZŠ Nebory 165
www.zsmiru.cz






558 346 353